Az összefogás erejével

Az összefogás erejével!
15 cég a Magyar egészségügyi dolgozókért!

A Laguna üzletlánc csepeli éttermei hosszú évek óta, folyamatos szolgáltatója Csepel és vonzáskörzetében élő háztartások megannyi családja körében.
Sok-sok év alatt számtalan gazdasági helyzethez alkalmazkodva, hol gazdasági válság, hol rendkívüli természeti viszontagság, utóbb pedig gazdaság felemelkedésének voltunk közösen alanyai.
Soha nem gondoltuk volna, hogy velünk olyan világméretű járvány (mint amit most átkell vészelnünk) megeshet!

Szüleink tanítása ma leginkább létfontosságú „A bajban ismerszik meg a barát”!

Mivel számtalan hűséges megrendelőink között tudhatunk egészségügyben dolgozókat, ezért úgy döntöttünk, hogy jó barátként segítő jobbot nyújtunk nekik.

A csepeli La Guna Étterem és Pizzéria valamint a La-Guna Étterem & Mori Sushi 2020.03.23-tól a Jahn Ferenc dél-pesti kórház kardiológiai és fül-orr gégészet, Heim Pál intenzív és sürgősségi osztály valamint a csepeli kórház I. rehab és krónikus belgyógyászati osztályaira szállít minden nap meleg ételt.

Mivel úgy látjuk, hogy ezen intézmények dolgozói is számtalan nehézséggel küzdenek, a kialakult helyzet miatt egyre inkább leterheltek, kötelességünknek érezzük, hogy lehetőségeinkhez mérten támogassuk ezeket a dolgozókat.

A három kórház között napi szinten ételt osztunk szét. A kialakult krízis helyzet a vendéglátást is érzékenyen érinti, ezért felvettük a kapcsolatot beszállítóinkkal és kértük, hogy csatlakozzanak humaritánus munkánkhoz.

Örömmel tapasztaltuk, hogy sok jóérzésű és segítőkész lélek van körülöttünk, hiszen jóformán első szóra jelentős felajánlások érkezetek.
Hosszú kifutású helyzet előtt állunk, ezért kérünk mindenkit, akiknek módja van rá és megteheti, támogassanak Bennünket ebben a karitatív munkában.

A támogatók:

La-Guna Étterem és Pizzéria / Csepel

La-Guna Étterem És Mori Sushi

Két Kakas Húsbolt

Zwicker Hús

Helit Kft

Silwell Kft

Belvárosi nyomda Zrt

Gastro box Kft

Gyermelyi Vállalatcsoport

Sziget tojás Kft
Gyümölcskirály

Spring Gas Bt

Gastro zóna kft

Szarvasi mozarella

MjáSzaKun Kft


étlapunkról

Magyar alapanyagok
Garantált minőség
»»
MENÜT NEM SZÁLLÍTUNK HÁZHOZ!
1080Ft

Napi menü
2 fogásból:
leves+főétel

Hétköznap
11:30-14:00

Menüink éttermi
fogyasztásra 
vonatkoznak!


Tekintse meg 
mai menünket
ITT
»»
AKCIÓS közepes (30cm): 2.090Ft

Részletes megtekintés
és rendelés ITT »»

hírek események

 • 2020-04-02
  Az összefogás erejével
  Az összefogás erejével!
  15 cég a Magyar egészségügyi dolgozókért!
  Bővebben
 • 2016-01-25
  XXL hamburger
  Húspogácsánk házunk séfjének titkos receptje alapján készül. Rendkívül laktató!
  Bővebben
 • 2016-01-24
  Hidegtál rendelése
  Hidegtálainkkal is igyekszünk az ön kedvébe járni, megkönnyítve Családi, Baráti, Üzleti összejövetelekre való készülődést.
  Bővebben

BEMUTATKOZÁS
Tradicionális magyar ételekkel és nemzetközi fogásokkal, házias ízekkel, kiváló magyar borokkal és pálinkákkal várjuk kedves vendégeinket.
Elképzelésünket ma már valóra váltva hisszük, hogy a magyar konyha remekeinek nem szabad a feledés homályába veszni. Fedezze fel nálunk ön is a régmúlt ízeit, melyeket manapság már csak kevés helyen készítenek.

 

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink